Over NLP Leadership

Het is jouw taak om resultaten te bereiken met de mensen waar je dagelijks mee werkt. Je wilt ze ondersteunen en coachen, met het doel om verbetering te realiseren. Verbetering in hun werk, maar ook flexibeler in de communicatie, en je wilt ze meer kracht geven als persoon. Maar hoe doe je dat? Advies geven werkt niet. Wat is het alternatief? Met de coaching & training van NLP Leadership leer je hoe jij jouw medewerkers in verbinding brengt met hun innerlijke kracht. Je leert anderen om zelf oplossingen te vinden in zichzelf. Je krijgt daarnaast meer zelfvertrouwen als leider en je wordt ook zelf sterker en gevoeliger als persoon.

In alle beroepen waar het om mensen en communicatie gaat, staat de innerlijke beleving in feite centraal. Wat roep ik bij de ander op? Wat wil ik eigenlijk oproepen? En in wat voor stemming moet ik dan zelf zijn? Hoe moet ik dan zelf denken, om dat te kunnen? Goed contact met mensen. Aanvoelen wat iemand beweegt.

Een sfeer van vertrouwen en waardering opbouwen. Je verplaatsen in de ander en tegelijkertijd je eigen doel voor ogen houden. Het zijn allemaal elementen van goede, professionele communicatie. Communicatie is de smeerolie van de organisatie. Je zorgt eerst dat de machine goed geolied is, voordat je onderdelen gaat vervangen. NLP Leadership biedt jou het juiste gereedschap.

Mireille Verhoef

Founder & Owner NLP Leadership

Mireille traint jou in persoonlijk leiderschap met behulp van NLP en Systemisch werken. Ze begeleidt je om de geleerde structuren toe te kunnen passen in de dagelijkse praktijk. Met gegarandeerd succes op het realiseren van doelen en manifesteren van wensen en verlangens! Mits je bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen gedrag en het effect daarvan.

Mireille laat je zien hoe jij jouw mentale obstakels kunt overwinnen, keuzes kan maken en beslissingen te durven nemen. Het belangrijkste is dat jij verantwoordelijkheid gaat nemen over jouw eigen leven en daar biedt Mireille praktische handvaten voor. Met de bedoeling om moeiteloos succesvol en vooral simpelweg gelukkig te zijn.

Door creëren van bewustwording (NLP) en vervolgens met deze inzichten in actie te komen vanuit FLOW met kleine eerst stapjes. En dat is makkelijker dan je denkt! 

Mireille verzorgt samen met een team van internationaal gecertificeerde NLP gasttrainers de live en online trainingsdagen.

NLP aan Tafel gesprekken over verandering!


Wil je kennis maken met Mireille, haar werkwijze en vooral met leuke gasten die deelnemen aan de NLP aan Tafel gesprekken? Trouw aan de methodiek van model-leren voert zij wekelijks diepgaande gesprekken met succesvolle leiders en ondernemers over leiderschap, omgaan met veranderingen en de veranderingen die zij zelf hebben ondergaan. Deze NLP aan Tafel gesprekken staan als podcast op Spotify en natuurlijk op ons youtube kanaal.

''Omgaan met veranderingen"