Over NLP Leadership

Het is jouw taak om resultaten te bereiken met de mensen waar je dagelijks mee werkt. Je wilt ze ondersteunen en coachen, met het doel om verbetering te realiseren. Verbetering in hun werk, maar ook flexibeler in de communicatie, en je wilt ze meer kracht geven als persoon. Maar hoe doe je dat? Advies geven werkt niet. Wat is het alternatief? Met de opleidingen van NLP Leadership leer je hoe jij je personeel in verbinding brengt met hun innerlijke kracht. Je leert anderen om zelf oplossingen te vinden in zichzelf. Je krijgt daarnaast meer zelfvertrouwen als leider en je wordt ook zelf sterker en gevoeliger als persoon.

In alle beroepen waar het om mensen en communicatie gaat, staat de innerlijke beleving in feite centraal. Wat roep ik bij de ander op? Wat wil ik eigenlijk oproepen? En in wat voor stemming moet ik dan zelf zijn? Hoe moet ik dan zelf denken, om dat te kunnen? Goed contact met mensen. Aanvoelen wat iemand beweegt.

Een sfeer van vertrouwen en waardering opbouwen. Je verplaatsen in de ander en tegelijkertijd je eigen doel voor ogen houden. Het zijn allemaal elementen van goede, professionele communicatie. Communicatie is de smeerolie van de organisatie. Je zorgt eerst dat de machine goed geolied is, voordat je onderdelen gaat vervangen. NLP Leadership biedt jou het juiste gereedschap.

NLPimg_9503

Mireille Verhoef

Co-founder NLP Leadership

Mireille traint jou in persoonlijk leiderschap met behulp van NLP en Systemisch werken. Ze begeleidt je om de geleerde structuren toe te kunnen passen in de dagelijkse praktijk. Met gegarandeerd succes op het realiseren van doelen en manifesteren van wensen en verlangens! Mits je bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen gedrag en het effect daarvan.

Mireille laat je zien hoe jij jouw mentale obstakels kunt overwinnen, keuzes kan maken en beslissingen te durven nemen. Het belangrijkste is dat jij verantwoordelijkheid gaat nemen over jouw eigen leven en daar biedt Mireille praktische handvaten voor. Met de bedoeling om moeiteloos succesvol en vooral simpelweg gelukkig te zijn.

Door creëren van bewustwording (NLP) en vervolgens met deze inzichten in actie te komen vanuit FLOW met kleine eerst stapjes. En dat is makkelijker dan je denkt! . 

Stephan Bereiter

Stephan Bereiter

Co-founder NLP Leadership

Vanuit een diepe overtuiging en ervaring dat verandering de enige constante factor in het leven is, gelooft Stephan dat je de verandering beter zelf kan leiden, dan je te laten leiden door de verandering. 

Na zijn studie rechten aan de universiteit van Leiden is hij o.a. uitgebreid en (inter)nationaal gecertificeerd als NLP trainer, team performance coach (TCI), Co-Active Coach (CTI), Systemisch organisatie- en relatie trainer (CRR-Global), in EMDR en in Trauma Healing.

In aanvulling op zijn ruime executive coaching ervaring, is hij de laatste decennia vooral betrokken bij teamperformance programma’s, verandermanagement en leiderschapsontwikkeling zowel in grote als in middelgrote- en familiebedrijven, in binnen- en buitenland. Zijn (inter)nationale ervaring, kennis en passie liggen bij de architectuur en bij de uitvoering van maatwerk programma’s. Hij heeft gedegen kennis van wat er speelt in bedrijven en weet ziel en zakelijkheid met elkaar te verbinden.

NLP Leadership drijft hem om teams in beweging te brengen met actieve en inspirerende programma’s en mensen op het spoor van zichzelf en hun persoonlijke leiderschap te zetten. Organisaties en professionals die met hem werken, ervaren dat het verbinden van mensen met de organisatie waarin zij werkzaam zijn, zijn specifieke aandacht heeft.

Verandering vindt plaats in het hier en nu; niet in het verleden of in de toekomst.


Denken aan toen of later houdt je weg van actie in het nu. Wij leren jou vooral in beweging te komen en blijven. Leiderschap kun je leren, net als al het andere. Verandering is er altijd, maar gaat heel geleidelijk en daarom merk je het niet, maar jouw omgeving merkt het wel. Wij zijn omringd door succesvolle ondernemers die wij voortdurend modelleren. Dit doen we al 20 jaar. een ding is zeker: alles is onzeker, wij helpen juist met het nemen van besluiten die zorgen dat je makkelijker kunt omgaan met onzekerheid

''Jouw bedrijf gaat nooit harder groeien door zelf nog harder te werken, tenzij jij de shift maakt naar moeiteloos leiderschap met de focus op jouw eigen groei.''