Online Kennismaken met NLP en ons:

Nieuwsgierig naar NLP:

Wil je meer weten over NLP en was je altijd al nieuwsgierig naar deze effectieve communicatiemethodiek? Kom dan ONLINE op de eerstvolgende donderdagavond en doe mee met onze Leadership Community Call. Op deze avonden introduceren wij de effectieve communicatiemethodiek NLP en laten wij zien hoe handig deze is in het dagelijkse werk van een leider. Natuurlijk ook voor een HR specialist, een consultant, een ondernemer of zzp-er die allemaal op zoek zijn naar hoe je handen en voeten kunt geven aan het sturen en begeleiden van een team in de juiste richting. Schrijf je snel hier in.


Makkelijker communiceren:

Wil jij ook weten hoe je makkelijker kunt gaan communiceren en daardoor anderen kunt stimuleren, motiveren en inspireren richting het gezamenlijke doel? Heb jij ook al diverse curssusen gevolgd en heb je nog steeds niet de sleutel in handen om de mensen veel meer hun eigen verantwoordelijkheid te laten nemen? Wil jij ook een set aan praktische tools krijgen die uiteindelijk een veel grotere impact blijken te hebben op jouw persoonlijke leiderschap? Dan zijn onze traingen absoluut het antwoord hierop.


Kennis maken:

Om kennis te maken met ons, onze leiderschapsvisie en te checken of dit bij jou past op dit moment in jouw leven organiseren wij deze ONLINE NLP Leadership avonden. Het is een soort informatieavond en inspiratieavond tegelijkertijd, want je ziet ons direct aan het werk samen en ontmoet online ex-cursisten aan wie jij ook je vragen kunt stellen. Je doet mee om te kijken of dit dé juiste stap voor jou is op dit moment en je eindigt de avond met eenduidige antwoorden op al je vragen.Jouw coachvraag voorleggen:

Je kunt namelijk ook jouw coachvraag al voorleggen op deze avond en gaat direct al verder met een eerst kleine concrete stap. Of je luistert hoe anderen dit doen en ervaart onze coachende werkwijze ter plekke. Een prettige en inspirerende online sessie waardoor je bruisend van energie weer uitlogt, zoals onze cursisten al jaren van ons gewend zijn!


Investering:

De deelname aan deze online masterclass is gratis. Je hebt alleen een goed werkend internet, laptop of tablet met microfoon en webcam nodig.