Wat is de Leadership Advanced:

Deze Leadership Advanced is hét logische vervolg op de NLP (leadership) Practitioner en is speciaal bedoeld voor leiders die zich verder willen bekwamen in het toepassen van de NLP tools in hun dagelijkse praktijk.


Deze Leadership Advanced gaat verder dan elke vaardigheidstraining op het gebied van leiderschap. Het vraagt een bereidheid om werkelijk naar jezelf te kijken en alle NLP structuren op jezelf toe te durven passen.

Veel leiders komen bij ons met de vraag hoe ze het geleerde kunnen vasthouden en dagelijks kunnen blijven toepassen in hun leven. De Leadership Advanced is hét antwoord hierop wanneer je niet perse door wilt gaan met de master NLP en vooral wel verder wilt doorgroeien in jouw persoonlijke leiderschap.

In dit 12 daagse high end leiderschapsprogramma ga je nog meer kennismaken met jezelf in essentie. Het is vooral een procestraining want alle theorie is al in huis met de NLP practitioner. Dit betekent dat je van ons kunt verwachten dat wij jou 12 dagen lang coachen en bewustmaken van het effect van jouw eigen communicatie. Dit vergroot direct jouw bewustwording over jouw onbewuste gedragingen, waardoor je met grote stappen de gewenste gedragsverandering gaat realiseren.

Een centrale vraag die beantwoord wordt in deze Leadership Advanced is: "Hoe hou je het geleerde vast en hoe maak je hier een vaste routine van in jouw werk". In combinatie met: "Wat kan ik zelf anders doen om een ander effect te krijgen op mijn gedrag?


Als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gekregen. Wil je wat anders krijgen dan heb je dus iets anders te doen!"

Voor wie is deze Advanced Leadership:

Het is een practische verdieping in jouw leiderschap met behulp van NLP na jouw officiële NLP practitioner.Deze opleiding is voor toegankelijk voor iedere leider die het officiële NLP practitioner certificaat heeft behaald en hierin zich verder wil bekwamen op een praktijkgerichte manier. Zodat de vraag: "Hoe kun je het geleerde uit de NLP practitioner nu gaan toepassen in jouw dagelijkse praktijk met jouw team elke trainingsdag", opnieuw verder beantwoord wordt.

Dit is niet voor leiders die verwachten dat anderen het werk voor hen gaan doen. Dit is voor de nieuwetijdsleider die begrijpt dat hij of zij zelf ten alle tijden verantwoordelijk is voor het effect van het eigen gedrag.

Dit is met name voor diegenen die zeer enthousiast en bevlogen zijn geraakt van de methodiek NLP en dit verder willen gaan toepassen op hun persoonlijke leiderschap, maar niet nu (nog) willen doorgroeien tot NLP trainer of NLP coach. Dus in plaats van verder het NLP-traject in met de master opleiding, ga je hierin vooral jezelf als leider verdiepen in persoonlijk leiderschap met behulp van de NLP en het Systemisch werken in Organisaties.

Dus dit is voor leiders in de breedste zin van het woord die dagelijks te maken hebben met vragen als:

Hoe kan ik effectiever communiceren zodat mijn boodschap overkomt?

Hoe kan ik mijn boodschap zodanig vertellen dat anderen mij begrijpen en mij willen volgen?

Hoe veilig ben ik om te volgen als leider?

Hoe creëer ik een sfeer van veiligheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid in mijn team?

Hoe kom ik zelf over wanneer ik als spreker mijn boodschap overbreng?

Welke belemmeringen staan mij nog in de weg om mijn volle potentie te kunnen leven?

Hoe kan ik oplossingsgericht coachen met m.b.v. NLP taalpatronen die stemmingverhogend werken?

Hoe kan ik waardengericht coachen, zodat ik de ander direct aanspreek op zijn of haar motivatie?


Minimale toegangseis: het officiële NLP practitioner certificaat bij elk Nederlands trainingsbureau aangesloten bij de NVNLP


Data & Locaties:

Blok 1 – do 24 t/m vr 25 september 2020 plus avondprogramma

Blok 2 – do 05 t/m vr 06 november 2020 plus avondprogramma

Blok 3 – do 03 t/m vr 04 december 2020

Blok 4 – do 07 t/m vr 08 januari 2021 plus avondprogramma

Blok 5 – do 04 t/m vr 05 februari 2021 plus avondprogramma

Blok 6 – do 11 t/m vr 12 maart 2021 plus avondprogramma

* avondprogramma is altijd op de eerste avond van het blok


"De meest flexibele persoon beheerst het systeem!"

Wij zullen je elk blok trakteren op een nieuwe locatie waardoor jij uitgenodigd wordt om steeds opnieuw de nieuwe omgeving zintuiglijk scherpzinnig op te merken! Wij hebben hele goede ervaringen hiermee vanuit incompany jaarprogramma's. Het houdt de deelnemers fris en scherp en is gewoon verrassend anders.

Elke keer opnieuw een originele locatie die uiteraard prettig gelegen is waardoor je buiten voldoende kunt bewegen. De locaties wisselen in een straal van 20 km rondom Amsterdam en zullen goed bereikbaar zijn.

Investering:

De eenmalige investeringvoor deze complete NLP opleiding bedraagt Euro 3.975,00. Dit is exclusief BTW.

Dit levert binnen 6 maanden een signifiante verandering in gedrag en daarmee in het effect op de omgeving op!

Opbrengst van de Advanced Leadership:

Wij beloven:

Een sterke verbetering van het overbrengen van de boodschap met het gewenste effect;

Een vergroting van bewustwording over eigen functioneren en daarmee van de persoonlijke groei in leiderschap;

In de praktijk kunnen toepassen van alle geleerde NLP tools door verdieping en integratie van het geleerde;

Vergroten van zelfvertrouwen, lef en durf om open te kunnen communiceren, ook als de boodschap lastig is;

Vergroten van de eenduidigheid en congruentie in communicatie doordat het nemen van beslssingen en maken van keuzes makkelijker is geworden;

Verhogen van werkplezier en daarmee het makkelijker doelen kunnen behalen en successen ervaren.


Lees ook de ervaringen van onze ex-cursisten om te weten wat de deelname aan dit NLP leiderschapsprogramma hen heeft opgeleverd.


Wat zeggen anderen hierover:

Vincent van der Schot:

Game-changers zou ik de leadership practitioner en de advanced leadership willen noemen. Nieuwsgierig begonnen aan de leadership en mede door de inspirerende trainingswijzen van zowel Mireille als Stephan met enorm veel plezier doorgegaan met de advanced. Inmiddels kan ik wel zeggen dat ik vele structuren heb kunnen integreren in mijn dagelijks leven, zowel privé als zakelijk. Het heeft mij milder gemaakt, enorm bewust gemaakt van de invloed van mijn gedrag op mijn omgeving en mij verantwoordelijkheid leren nemen om te gaan met wat er om mij heen gebeurt.

Ik kan deze training iedereen absoluut aanbevelen en zeker als je in eerste instantie kritisch kijkt naar gedragsverandering.

Susanne van der Vlugt:

In eerste instantie ervoer ik weerstand aan het begin van de NLP Leadership Practitioner, vooral omdat ik toen nog veelal leefde vanuit mijn hoofd en alles probeerde te rationaliseren. Al snel bemerkte ik de kracht van de NLP structuren, waarmee ik mij bewust kon worden van mijn onbewuste onhandige gedragingen. Ik heb dit sindsdien stap voor stap veranderd en ben razend enthousiast geworden over deze methodiek.

Daarnaast ben ik fan geworden van Stephan en Mireille. Zij zijn een krachtig trainingskoppel, complementair aan elkaar en daardoor veelzijdig en creatief in het vinden van een ingang om iemand te bereiken. Ik wide dan ook perse het vervolg van mijn NLP Leadership Practitioner bij dit duo gaan doen.

De Advanced Leadership bleek nog beter te zijn dan ik dacht: ik heb hierdoor mijzelf nog beter leren kennen en ben zoveel milder geworden naar mijzelf en daardoor naar mijn omgeving. Een aanrader dus!

Zeker voor diegene die net als ik in eerste instantie vooral vanuit het hoofd alles probeerde te regelen en het contact met zichzelf zowel fysiek als spiritueel wat was verloren.