NLP Leadership advanced

12

LESDAGEN

6

Locaties

Advanced

Skill Level

2

Instructeurs

Nederlands

Taal

NLP Leadership Advanced

€4995
4475
00
  • BTW vrijgesteld
  • Excl. €.180 arranegmentskosten
Populair

Deze opleiding is toegankelijk voor iedere leider die het officiële NLP (Leadership) Practitioner certificaat heeft behaald en hierin zich verder wil bekwamen op een praktijkgerichte manier. Zodat de vraag: “Hoe kun je het geleerde uit de NLP (Leadership) Practitioner nu gaan toepassen in jouw dagelijkse praktijk met jouw team?” elke trainingsdag opnieuw en verder beantwoord wordt.

Dit is niet voor leiders die verwachten dat anderen het werk voor hen gaan doen. Dit is voor de nieuwetijdsleider die begrijpt dat hij of zij zelf ten alle tijden verantwoordelijk is voor het effect van het eigen gedrag.

Dit is met name voor diegenen die zeer enthousiast en bevlogen zijn geraakt van de methodiek NLP en dit verder willen gaan toepassen op hun persoonlijke leiderschap. Dus in plaats van verder het NLP-traject in met de master opleiding, ga je hierin vooral jezelf als leider verdiepen in persoonlijk leiderschap met behulp van NLP en het Systemisch werken in organisaties

Deze leadership Advanced gaat verder dan elke vaardigheidstraining op het gebied van leiderschap. Het vraagt een bereidheid om werkelijk naar jezelf te kijken en alle NLP structuren op jezelf toe te durven passen.

Veel leiders komen bij ons met de vraag hoe ze het geleerde kunnen vasthouden en dagelijks kunnen blijven toepassen in hun leven. De Leadership Advanced is hét antwoord hierop wanneer je niet persé door wilt gaan met de NLP Master Practitioner en vooral wel verder wilt doorgroeien in jouw persoonlijke leiderschap.

In dit 12-daagse high-end leiderschapsprogramma ga je nog meer kennismaken met jezelf in essentie. Het is vooral een procestraining want alle theorie is al in huis met de NLP Leadership Practitioner. Dit betekent dat je van ons kunt verwachten dat wij jou 12 dagen lang coachen en bewustmaken van het effect van jouw eigen communicatie. Dit vergroot direct jouw bewustwording over jouw onbewuste gedragingen, waardoor je met grote stappen de gewenste gedragsverandering gaat realiseren.

Een centrale vraag die beantwoord wordt in deze Leadership Advanced is: “Hoe hou je het geleerde vast en hoe maak je hier een vaste routine van in jouw werk?”. In combinatie met: “Wat kan ik zelf anders doen om een ander effect te krijgen op mijn gedrag?”

Ik heb vragen en wil graag meer informatie ontvangen over de NLP Leadership Advanced

Voor leiders die met de volgende vragen te maken hebben

Voor wie is de NLP Leadership Advanced cursus?

De NLP Leadership Advanced curses is het logische vervolg op de NLP Leadership Practitioner. Speciaal bedoeld voor leiders die zich verder willen bekwamen in het toepassen van de NLP tools in hun dagelijkse praktijk.

NLP Leadership Advanced
Video afspelen

Curriculum NLP Leadership advanced

In dit blok leer je jezelf nog meer kennen en ga je ervaren hoe het is om anders te kijken naar hetzelfde.

Data – 30 juni en 1 juli 2021

In dit blok leer je de principes van rapport maken nog beter kennen. Een intens en persoonlijk blok in rapport maken met jezelf.

Data – 2 & 3 september 2021

In dit blok ervaar je hoe datgene wat je altijd hebt geleerd nog steeds een rol speelt in jouw dagelijkse leven en doorsijpelt in jouw leiderschap. Daarnaast is dit een zintuigen strelend blok.

Data – 7 & 8 oktober 2021

In dit blok maak je kennis met de handige principes om elke boodschap, leuk of niet leuk effectief over te kunnen brengen. Je gaat ervaren wat je kunt doen en laten om impact te maken met jouw
boodschap.

Data 4 & 5 november 2021

In dit blok kijk je vanuit de principes van het systemisch werken naar jouw team en jouw eigen leiderschap. Een verhelderende kijk op bestaande patronen geeft dit blok.

Data – 2 & 3 december 2021 plus avondprogramma.

In dit laatste blok van maak je de sprong van verleden, heden naar de toekomst. Een compleet integratieblok van al het geleerde.

Data – 13 & 14 januari 2022

What people are saying

Aanbieding!

ADAD Module

437.50 0.00

Categorie:

ADAD Module

In deze zeer complete onlinetraining doorloop je de 7 stappen op weg naar de betere versie van jezelf. Na afloop van dit high-end online programma heb jij de complete basis van de eerste modules van de NLP Practitioner in huis. Hierdoor is het mogelijk om de losse modules te kunnen volgen, zelfs in een willekeurige volgorde.

Je kunt deze ook los bestellen via DEZE LINK