NLP Leadership advanced

11

online coachingdagen

3

Live trainingsdagen

4

Online specialisatie dagen

1

Online leer omgeving

Nederlands

Taal

D it vervolg is toegankelijk voor iedere leider die het officiële NLP (Leadership) Practitioner certificaat heeft behaald en hierin zich verder wil bekwamen op een praktijkgerichte manier. Zodat de vraag: “Hoe kun je het geleerde uit de NLP (Leadership) Practitioner nu gaan toepassen in jouw dagelijkse praktijk met jouw team?” elke trainingsdag opnieuw en verder beantwoord wordt.

Dit is niet voor leiders die verwachten dat anderen het werk voor hen gaan doen. Dit is voor de nieuwetijdsleider die begrijpt dat hij of zij zelf ten alle tijden verantwoordelijk is voor het effect van het eigen gedrag.

Dit is met name voor diegenen die zeer enthousiast en bevlogen zijn geraakt van de methodiek NLP en dit verder willen gaan toepassen op hun persoonlijke leiderschap. Dus in plaats van verder het NLP-traject in met de master opleiding, ga je hierin vooral jezelf als leider verdiepen in persoonlijk leiderschap met behulp van NLP en het Systemisch werken in organisaties

Deze leadership Advanced gaat verder dan elke vaardigheidstraining op het gebied van leiderschap. Het vraagt een bereidheid om werkelijk naar jezelf te kijken en alle NLP structuren op jezelf toe te durven passen.

Veel leiders komen bij ons met de vraag hoe ze het geleerde kunnen vasthouden en dagelijks kunnen blijven toepassen in hun leven. De Leadership Advanced is hét antwoord hierop wanneer je niet persé door wilt gaan met de NLP Master Practitioner en vooral wel verder wilt doorgroeien in jouw persoonlijke leiderschap.

In dit high-end jaarprogramma ga je nog meer kennismaken met jezelf in essentie. Het is vooral een procestraining want alle theorie is al in huis met de NLP Leadership Practitioner. Dit betekent dat je kunt verwachten dat jij een jaar lang verder bewustgemaakt wordt over het effect van jouw eigen communicatie, waardoor je met grote stappen de gewenste gedragsverandering gaat realiseren.

Een centrale vraag die beantwoord wordt in deze Leadership Advanced is: “Hoe hou je het geleerde vast en hoe maak je hier een vaste routine van in jouw werk?”. In combinatie met: “Wat kan ik zelf anders doen om een ander effect te krijgen op mijn gedrag?”

Ik heb vragen en wil graag meer informatie ontvangen over de NLP Leadership Advanced

Voor leiders die met de volgende vragen te maken hebben

Voor wie is de NLP Leadership Advanced cursus?

De NLP Leadership Advanced curses is het logische vervolg op de NLP Leadership Practitioner. Speciaal bedoeld voor leiders die zich verder willen bekwamen in het toepassen van de NLP tools in hun dagelijkse praktijk.

Video afspelen

Curriculum NLP Leadership advanced

In deze online coachdagen leer je coachend leiderschap in de praktijk toepassen. In deze dagen leer je op 4 verschillende niveaus:

1) Je kunt zelf jouw eigen vraag inbrengen en na afloop van de dag weer weten wat de volgende stap is.

2) Je ziet herkenning bij de vraag van een ander en je leert observerend mee met de ervaring van een ander.

3) Je leert nog beter coachen door Mireille te zien coachen met de NLP structuren, oplossingsgericht & systemisch werken waarmee de vraag van een andere deelnemer wordt opgelost.

4) Je leert in alle gevallen de NLP structuren toepassen op de dagelijkse praktijk.

Er zijn twee groepen waar je elke maand in kunt stromen. Je kiest voor 1 groep waar je bij blijft, waarbij het soms mogelijk is een keertje te wisselen als het qua datum beter uitkomt.

Deze vinden plaats op woensdag en zaterdag.

Klik hier voor de data

In deze live trainingsdagen krijg je (soms met gasttrainers) een dag vol bijzondere ervaringsoefeningen die alleen live mogelijk zijn. 

Klik hier voor de data

In deze online dagen gaan we verdieping in met specifieke onderwerpen zoals:

Storytelling met impact

Systemisch kijken naar leiders en teams

Assertief optreden

Veranderen van Overtuigingen

Creatiekracht benutten door dromen te visualiseren

Je kunt kiezen uit 3 van deze dagen binnen 1 jaar.

Klik hier voor de data

In deze online leeromgeving krijg je alle benodigde NLP kennis aangereikt die hoort bij de NLP practitioner en het de Advanced Leadership. Deze volg je op jouw eigen tempo.

 

In deze online trainingsmodule maak je in 7 stappen kennis met de weg die  je zelf nu loopt richting jouw doel.

Een aanvullende verdiepingstraining die blijvend impact heeft op jouw huidige gedrag. Ook deze volg je in jouw eigen tempo op jouw eigen wijze.

 

What people are saying