Wat is de Leadership NLP Practitioner:

Dit is de officiële NLP practitioner opleiding toegespitst op leiders die zichzelf en hun persoonlijke groei serieus nemen. Het is daardoor de meest complete en praktijkgerichte NLP opleiding voor leiders, coaches, HR-managers, directeuren van bedrijven en organisaties in Nederland.

Wij zijn zelf al jaren gespecialiseerd in leiderschap en NLP en dat merk je direct wanneer je deelneemt aan dit programma.

Het is een eyeopener voor mensen die al vele trainingen hebben gehad op leiderschapsvaardigheden. Deze training gaat verder waar de vorige trainingen stopten! Hierdoor is het een persoonlijke leiderschapstraining die doorwerkt in jouw hele leven, zowel thuis als op het werk.

In dit programma leer je in 5 blokken van 2 dagen en het 6e blok van 3 dagen alle benodigde kennis die hoort bij de officiele practitioner NLP. Na een half jaar krijg je nog een terugkomdag om alle geleerde lessen te kunnen verzamelen en de geleidelijke verandering te verankeren.

Met deze NLP opleiding heb je de toegang tot de officiele NLP Master Practitioner en tot Leadership Advanced training.


Waarom kiezen voor de NLP Leadership Practitioner:

Het onderscheidende van dit programma is dat je direct in de training al de benodigde toepassingsmogeljkheden aangereikt krijgt. Je kunt het dus meteen gebruiken op het werk in de communicatie en samenwerking met jouw team, klanten, collega's en hoger management of directie.


Je zult ervaren dat jouw coachende leiderschapskwaliteiten met sprongen omhoog gaan en dat jij ook leert hoe je lastige kwesties bespreekbaar maakt. Hierdoor wordt samenwerken en communiceren veel gemakkelijker en ervaar jij ruimte voor jouw eigen persoonlijke groei en ontwikkeling. Tenslotte ben je zelf de belangrijkste persoon in jouw eigen leven!

Je maakt kennis met de eenvoud van deze effectieve communciatie methode NLP waardoor je inzicht krijg in:

Hoe je beter kunt gaan communiceren met anderen en jezelf;

Hoe onbewuste processen werken bij jou en anderen en hoe je daarop kunt inspelen waardoor jij jouw boodschap kunt overbrengen zoals je dat bedoeld had;

Hoe persoonlijke leiderschap werkt en hoe hiervoor eigen verantwoordelijkheid nemen effect heeft op alle contexten in jouw leven;

Hoe gemakkelijk coachen en leidinggeven eigenlijk is wanneer je weet waar je op kunt letten in de communicatie;

Hoe gedragsverandering werkt en hoe je dit kunt begeleiden bij anderen nadat je het hebt toegepast op jezelf;

Hoe belangrijk het is om uit de aannames te blijven en zuiver te blijven waarnemen en communiceren;

Hoe fijn het is om milder te zijn voor jezelf en anderen, waardoor je het perfectionisme kunt laten gaan en meer ontspannen in het leven gaat staan;

Hoe jij meer rust, balans en ruimte creeert in jouw leven waardoor het werken ontspannender gaat en je daarmee meer werk kunt verzetten op een moeiteloze manier;

Hoe je alle helpende NLP structuren kunt toepassen op elke situatie die langskomt, zowel thuis als op het werk waardoor je uit de emoties kunt blijven die ineffectief zijn in de communicatie;

Hoe je uit je malende gedachten kunt komen en meer intuïtief vanuit je gevoel kunt handelen om het juiste te doen;

Hoe jij met behulp van NLP jouw strategie kunt wijzigen zodat je meer impact krijgt op jouw communicatie.


Kortom de meest praktische NLP Practitioner voor leiders van de toekomst!


Data & Locaties:

Data NLP Leadership Practitioner:

Blok 1 – do 10 t/m vr 11 september 2020 plus avond

Blok 2 – do 08 t/m vr 09 oktober 2020 plus avond

Blok 3 – do 26 t/m vr 27 november 2020

Blok 4 – do 17 t/m vr 18 december 2020 plus avond

Blok 5 – do 14 t/m vr 15 januari 2021 plus avond

Blok 6 – wo 03 t/m vr 05 maart 2021 plus avond

Blok 7 – vr 3 september 2021


"De meest flexibele persoon beheerst het systeem!"

Wij zullen je elk blok trakteren op een nieuwe locatie waardoor jij uitgenodigd wordt om steeds opnieuw de nieuwe omgeving zintuiglijk scherpzinnig op te merken! Wij hebben hele goede ervaringen hiermee vanuit incompany jaarprogramma's. Het houdt de deelnemers fris en scherp en is gewoon verrassend anders.

Elke keer opnieuw een originele locatie die uiteraard prettig gelegen is waardoor je buiten voldoende kunt bewegen. De locaties wisselen in een straal van 20 km rondom Amsterdam en zullen goed bereikbaar zijn.


Investering & Opbrengst:


De eennalige investeringvoor deze complete NLP opleiding bedraagt Euro 3.950,00. Dit is exclusief BTW.

Dit levert binnen 6 maanden een signifiante verandering in gedrag en daarmee in het effect op de omgeving op!

Wij beloven:

vergroten van bewustwording en daarmee verandering van gedrag;

verbetering van de communicatie en samenwerking door verminderen van aannames;

beter kunnen luisteren naar de (afwijkende) mening van anderen;

effectiever kunnen omgaan met lastige situaties

heldere visie op leiderschap en coaching en dit direct kunnen toepassen

Lees ook de ervaringen van onze ex-cursisten om te weten wat de deelname aan dit NLP leiderschapsprogramma hen heeft opgeleverd.

Blok 1:

Leiderschap & Communicatie:

In dit blok leer je de basis van NLP en hoe je deze structuren kunt toepassen op jouw leiderschap.

Blok 2:

Coaching & Contact

In dit blok leer je hoe de NLP stucturen kunt gebruiken om het contact te verbeteren met de mensen om jou heen

Blok 3:

De roots van jouw leiderschap

In dit blok ervaar je hoe datgene wat je altijd hebt geleerd nog steeds een rol speelt in jouw dagelijkse leven en doorsijpelt in jouw leiderschap

Blok 4:

Taal & veranderen van jouw beperkende overtuigingen

In dit blok maak je kennis met jouw eigen beperkende gedachten die jouw doel in de weg staan en hoe jij dit oude verhaal van jouw leven kunt veranderen.

Blok 5:

Patronen van jouw leiderschap

In dit blok kijk je naar de rode draad van jouw leven en maak je kennis met een patroon doorbrekende manier om jouw nieuwe toekomst vorm te geven.

Blok 6:

Innerlijk leiderschap & Manifesteren

In dit laatste blok van 3 dagen ervaar je hoe jouw onbewuste jou helpt in het herconstrueren van de gebeurtenissen. De laatste avond is Manifesto van het geleerde.

Clara Lagrand; eigenaar van Clara Lagrand Trainer en Coach / bedrijfstrainer bij Waternet


Ik kan deze training en de trainers Mireille en Stephan van harte aanbevelen. Ze hebben met hun Leadership en Advanced mijn leven veranderd. Zij hebben mij aangezet en het vertrouwen gegeven, zodat ik mijn passie ben gaan leven en het aandurfde om het trainerstraject in te gaan en het certificaat te behalen. Vanaf het begin heb ik alle NLP tools meegebracht naar mijn werk en toegepast in het stimuleren, motiveren en coachend leidinggeven van mijn teams.

Inmiddels is mijn baan meegegroeid en ben ik bedrijfstrainer en coach en heb mijn eigen bedrijf in de wereld gezet, waardoor ik dagelijks de NLP structuren gebruik.

Sindsdien adviseer ik collega’s om deze trainingen ook te doen en heel veel hebben dat inmiddels gedaan. Het heeft hen en Waternet veel gebracht door anders naar hetzelfde te leren kijken.

Stefan Slijkerman; eigenaar van Slijkerman Kalanchoe

Ik heb de NLP Leadership in 2010 gedaan en daarna de Advanced Leadership. Hierdoor heb ik mijn bedrijf fors laten groeien en kreeg ik door hoe ik mijn team moest coachen en laten werken als een zelfsturend team. Het fijne gevolg was dat ik daardoor mijn eigen ambitie kon waarmaken, namelijk doorgroeien tot een groot internationaal bedrijf waardoor ik zelf kon reizen.

Ik heb met deze trainingen zowel mijn zakelijke doelen als mijn prive wensen kunnen realiseren. Ik kan deze training dus zeker aanbevelen.