NLP LEADERSHIP PRACTITIONER

DE MEEST PRAKTIJKGERICHTE NLP OPLEIDING VAN NEDERLAND

14

LESDAGEN

7

Locaties

Practitioner

Skill Level

28

WEKEN

Nederlands

Taal

NLP Leadership Practitioner

€4995
4475
00
  • BTW vrijgesteld
Populair

”Sinds 2010 geven wij samen de officiele NLP Leadership Practitioner voor leiders en trainen wij geregeld leiders met hun teams in organisaties. Wij zijn al ruim 10 jaar een vertrouwd duo voor vele cursisten die hun NLP avontuur bij ons zijn begonnen. Met ruime ervaring in managen, trainen, coachen en faciliteren van teamprocessen in het bedrijfsleven en organisaties.

Met trots durven wij te zeggen dat wij ruime ervaring hebben in het toepassen van de NLP tools in de dagelijkse praktijk van onze deelnemers. Wij geven daardoor de meest praktijkgerichte NLP Leadership Practitoners voor leiders en hun teams.

Wij zijn de meest complete en praktijkgerichte NLP opleiding voor leiders, coaches, HR-managers, directeuren van bedrijven en organisaties in Nederland.”

Stephan en Mireille zijn al jaren gespecialiseerd in leiderschap en NLP en dat merk je direct wanneer je deelneemt aan dit programma. Het is een eyeopener voor mensen die al vele trainingen hebben gehad op het gebied van leiderschapsvaardigheden. Deze training gaat verder waar de vorige trainingen stopten! Hierdoor is het een persoonlijke leiderschapstraining die doorwerkt in jouw hele leven, zowel thuis als op het werk.

In dit programma leer je in 5 blokken van 2 dagen en het 6e blok van 3 dagen alle benodigde kennis die hoort bij de officiele practitioner NLP. Na een half jaar krijg je nog een terugkomdag om alle geleerde lessen te kunnen verzamelen en de geleidelijke verandering te verankeren.

Daarnaast krijg je:

  1. Luisterboek, E-Book, hard-copy t.w.v. €49,50
  2. Online Anders Denken – Anders Doen t.w.v. €437,50
  3. Het NLP Leadership Practitioner Certificaat.
  4. Drie maal LCD (Leadership Community Day) in 2 jaar tijd tijd t.w.v. €1.273,50

Met deze NLP opleiding heb je de toegang tot de officiële NLP Master Practitioner en tot de Leadership Advanced training.

Ik heb vragen en wil graag meer informatie ontvangen over de NLP Leadership Practitioner

Dit is wat jij opsteekt van de leadership practitioner cursus

Voor wie is de NLP leadership practitioner?

De officiële NLP Leadership Practitioner opleiding is toegespitst op leiders, coaches, HR-managers, directeuren van bedrijven en organisaties in Nederland die zichzelf en hun persoonlijke groei serieus nemen. 

curriculum

In dit blok leer je de basis van NLP en hoe je deze structuren kunt toepassen op jouw leiderschap.

Data – 18 & 19 maart 2021 

In dit blok leer je hoe de NLP structuren kunt gebruiken om het contact te verbeteren met de mensen om jou heen.

Data –  15 & 16 april 2021

In dit blok ervaar je hoe datgene wat je altijd hebt geleerd nog steeds een rol speelt in jouw dagelijkse leven en doorsijpelt in jouw leiderschap.

Data – 13 & 14 mei 2021 

In dit blok maak je kennis met jouw eigen beperkende gedachten die jouw doel in de weg staan en leer je hoe jij dit oude verhaal kunt veranderen.

 Data – 17 & 18 juni 2021

In dit blok kijk je naar de rode draad van jouw leven en maak je kennis met een patroon doorbrekende manier om jouw nieuwe toekomst vorm te geven.

Data – 26 & 27 augustus 2021

In dit laatste blok van 3 dagen ervaar je hoe jouw onbewuste jou helpt in het reconstrueren van de gebeurtenissen. De laatste avond is Manifesto van het geleerde.

Data – 15, 16 & 17 september 2021 

In deze terugkomdag blikken we terug op de gerealiseerde verandering, de geleerde lessen, en is het tijd om de NLP structuren weer opnieuw op te frissen voor de verdere doorstart.

Data – 11 maart 2022 

Leren in de juiste omgeving

Wij zullen je ieder blok trakteren op een nieuwe locatie waardoor jij uitgenodigd wordt om steeds opnieuw de nieuwe omgeving zintuiglijk scherpzinnig op te merken! Wij hebben hele goede ervaringen hiermee vanuit incompany jaarprogramma’s. Het houdt de deelnemers fris en scherp en is gewoon verrassend anders. Elke keer opnieuw een originele locatie die uiteraard prettig gelegen is waardoor je buiten voldoende kunt bewegen. De locaties wisselen in een straal van 20 km rondom Amsterdam en zullen goed bereikbaar zijn.