NLP LEADERSHIP PRACTITIONER

DE MEEST PRAKTIJKGERICHTE NLP OPLEIDING VAN NEDERLAND

11

ONLINE COACHDAGEN

4

LIVE   TRAININGSDAGEN

4

ONLINE     SPECIALISATIE DAGEN

1

ONLINE       LEEROMGEVING

”Sinds 2010 geeft Mireille Verhoef al de officiële NLP Leadership Practitioner voor leiders. Na een Corona jaar met thuiswerken en elkaar vooral online ontmoeten, is de definitieve verandering een feit. Waarbij wel het ervaringsgericht leren centraal blijft staan. Tenslotte wil je als NLP practitioner vooral de nieuwe kennis kunnen toepassen op jezelf en de gewenste verandering in oude patronen daarmee kunnen realiseren. 

Ook gaat effectief leiderschap over jezelf omringen met inspirerende mensen die je kunt model-leren, dat staat nog steeds voorop! Voorheen bestond deze training uit verschillende blokken met live trainingen. Dit (b)lijkt niet meer haalbaar in deze tijd. Als ondernemende leider ga ik ervan uit dat de meest flexibele persoon het systeem beheerst. Dit is één van de uitgangspunten de verandermethodiek NLP. Zodoende krijgt de NLP Leadership Practitioner een origineel en compleet nieuw jasje. Helemaal passend bij deze nieuwe tijd; een haalbare mix van live en online elkaar ontmoeten.

De NLP Leadership Practitioner volg je nu in 11 maandelijkse NLP coachdagen, aangevuld met 4 live dagen in de maanden mei, juni, juli en juli. Daarnaast voeg je daar gedurende het jaar de door jou gewenste online NLP specialisatiedagen aan toe. Zo haal je binnen één jaar het officiële NLP practitioner certificaat. Je kunt elke maand instromen.

 

 

De focus van alle bijeenkomsten ligt op het direct kunnen toepassen van de NLP tools in jouw dagelijkse praktijk. In elke bijeenkomst is jouw coachvraag leidend voor die dag.

NLP Leadership is door deze aanpak absoluut de meest praktijkgerichte NLP opleider voor mensen die (weer) leiding willen nemen over hun leven en de daarbij horende veranderingen.

 

Dit is de meest complete, persoonlijke en praktijkgerichte NLP opleiding op maat gemaakt voor leiders, coaches, HR-managers, directeuren van bedrijven en organisaties in Nederland.”

Mireille en haar gasttrainers zijn al jaren gespecialiseerd in leiderschap en NLP en dat merk je direct wanneer je deelneemt aan dit jaarprogramma. Het is een eyeopener voor diegenen die al vele trainingen hebben gehad op het gebied van leiderschapsvaardigheden. Deze training gaat verder waar de vorige trainingen stopten! Hierdoor is het een persoonlijke leiderschapstraining die doorwerkt in jouw hele leven, zowel thuis als op het werk.

In dit programma leer je op ervaringsgerichte wijze NLP toepassen op jouw eigen vraagstukken, direct toepasbaar in jouw dagelijkse praktijk. Je volgt 11 maandelijks  coachdagen gedurende een jaar, 4 online specialisatiedagen en 4 live dagen met daarin de benodigde kennis die hoort bij de officiële NLP practitioner certificering.  Daarnaast volg je online in jouw eigen tempo de online leeromgeving waar je alle theorie en oefeningen in de vorm van trainingsvideo’s, audio en teksten kunt herhalen om het blijvend te kunnen verankeren. 

Je krijgt dus:

  1. Luisterboek, E-Book, hard-copy t.w.v. € 49,50
  2. Online Training Anders Denken – Anders Doen t.w.v. € 437,50
  3. Online NLP Practitioner Leeromgeving met alle trainingsvideo’s t.w.v.  € 437,50
  4. 11 maandelijkse coachdagen in een vaste groep (woensdag of zaterdag) t.w.v. € 2.195,00
  5. 4 live trainingsdagen verspreid over mei, juni, juli en augustus t.w.v. € 1.797,50  
  6. 4 online NLP specialisatiedagen, verspreid over het jaar, die je naar keuze kunt inplannen  t.w.v. € 997,00
  7. Het officiële NLP Leadership Practitioner Certificaat.

Met deze NLP opleiding heb je de toegang tot de officiële NLP Master Practitioner en tot de Leadership Advanced training.

Ik heb vragen en wil graag meer informatie ontvangen over de NLP Leadership Practitioner

Dit is wat jij opsteekt van de leadership practitioner cursus

Voor wie is de NLP leadership practitioner?

De officiële NLP Leadership Practitioner opleiding is toegespitst op leiders, coaches, HR-managers, directeuren van bedrijven en organisaties in Nederland die zichzelf en hun persoonlijke groei serieus nemen. 

curriculum

In deze online coachdagen leer je coachend leiderschap met NLP in de praktijk toepassen.

Je leert tijdens deze dagen op vier verschillende niveaus:

1) Je kunt zelf jouw eigen vraag inbrengen en na afloop van de dag weer weten wat de volgende stap is.

2) Je ziet herkenning bij de vraag van een ander en je leert observerend mee met de ervaring van een ander.

3) Je leert nog beter coachen door Mireille te zien coachen met de NLP structuren, oplossingsgericht & systemisch werken waarmee de vraag van een andere deelnemer wordt opgelost.

4) Je leert in alle gevallen de NLP structuren toepassen op de dagelijkse praktijk.

Er zijn twee groepen waar je elke maand in kunt stromen. Je kiest voor 1 groep waar je bij blijft, waarbij het soms mogelijk is een keertje te wisselen als het qua datum beter uitkomt.

Deze vinden plaats op woensdag en zaterdag. Binnenkort ook twee groepen op vrijdag, voor ondernemers met personeel en voor de jonge getalenteerde “future leaders”.

 

Klik hier  voor de data:  

In deze live dagen krijg je die NLP tools aangereikt die je met name in een live bijeenkomst ervaren samen met gelijkgestemden medecursisten. Om dit daarna direct te kunnen toepassen in jouw eigen leven.

In deze dagen wordt het ervaringsgericht leren optimaal benut.

Klik  hier voor de data in mei, juni, juli en augustus

In deze online trainingsdagen via Zoom krijg je de essentiële en benodigde NLP structuren voor het NLP practitioner certificaat op een relaxte wijze aangeboden met veel praktijktgerichte oefeningen.

Deze trainingsdagen worden ondersteund door daarbij horende online leeromgeving waardoor het mogelijk wordt tijdens deze trainingsdagen direct het geleerde in de praktijk toe te passen.

Deze dagen zijn van 10.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 16.00 uur, onderbroken door een lekker lange lunch-& wandelpauze 

Kijk hier voor de data

In deze online leeromgeving krijg je alle aangereikte NLP structuren handig en overzichtelijk in een online leeromgeving voor 24/7 beschikbaar om het geleerde nogmaals te bekijken en daarmee blijvend te kunnen verankeren.

Dit kun je helemaal in jouw eigen temp doen. Je ontvangt de eerste modules na aanvang  van jouw eerste NLP trainingsdag.

In deze online trainingsmodule maak je in 7 stappen kennis met de weg die  je zelf nu loopt richting jouw doel.

Een aanvullende verdiepingstraining die blijvend impact heeft op jouw huidige gedrag. Ook deze volg je in jouw eigen tempo op jouw eigen wijze. Je kunt hiermee starten op elk gewenst moment.

Uit deze dagen kun je nog extra kiezen uit allerlei verschillende onderwerpen zoals assertiviteit, verdiepen van rapport, systemisch kijken naar teams, teamvergif ontleden, communicatie & leiderschap, de magie van woorden, presenteren met impact, etc. Deze zijn niet in de prijs inbegrepen en zijn ook los te volgen.

 Kijk  hier voor de data 

Leren in de juiste omgeving

Wij zullen je ieder live trainingsblok trakteren op een nieuwe locatie waardoor jij uitgenodigd wordt om steeds opnieuw de nieuwe omgeving zintuiglijk scherpzinnig op te merken! Wij hebben hele goede ervaringen hiermee. Het houdt de deelnemers fris en scherp en is gewoon verrassend anders. Elke keer opnieuw een originele locatie die uiteraard prettig gelegen is waardoor je buiten voldoende kunt bewegen. De locaties wisselen in een straal van 20 km rondom Amsterdam/ Utrecht en zullen goed bereikbaar zijn.