fbpx

Volg trainingen gericht op leiderschapsontwikkeling

In deze nieuw tijd is de invulling van gewenst leiderschap drastisch veranderd. Speel in op deze ontwikkelingen door trainingen gericht op leiderschapsontwikkeling te volgen. Top down aansturen lijkt niet meer te werken, zeker niet bij de nieuwe generatie medewerkers. In dat opzicht is een nieuwe, meer coachende leiderschapsstijl veel effectiever. NLP helpt hierbij en is een veelgebruikte verandermethodiek in organisaties. Deze methode levert namelijk direct een bijdrage aan een effectieve communicatie. Ook geeft NLP direct een zichtbaar resultaat in het behalen van de gestelde doelen. In een NLP training wordt dieper in gegaan op team coaching en leiding geven aan zelfsturende teams in een continue lerende organisatie. NLP is tevens door de handige communicatiestructuren die je aanleert direct toepasbaar in het aansturen van projecten via agile werkwijzen. Wil jij direct aan de slag met jouw eigen leiderschapsontwikkeling? Bekijk onze afleveringen op YouTube!

Jouw leiderschapsontwikkeling staat centraal

Ben je opzoek naar een praktijkgerichte opleiding op het gebied van leiderschapsontwikkeling? Volg dan onze NLP Leadership Practitioner training. Dit is de meest praktijkgerichte NLP opleiding van Nederland. Onze online coach geeft al meer dan tien jaar de officiële NLP training aan leiders. In de trainingen wordt veel waarde gehecht aan ervaringsgericht leren. Je wil als NLP practitioner vooral de nieuwe kennis kunnen toepassen op jezelf en de gewenste verandering in oude patronen realiseren. Daarnaast gaat effectief leiderschap over jezelf omringen met inspirerende mensen die je kunt ‘model leren’. Dit is een belangrijk uitgangspunt in al onze opleidingen op het gebied van leiderschapsontwikkeling. Verder ligt de focus van de bijeenkomsten op het direct kunnen toepassen van de NLP tools in jouw dagelijkse praktijk. In elke bijeenkomst is jouw coachvraag leidend voor die dag. Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Vul het contactformulier in!
Leiderschapsontwikkeling

Meest complete, persoonlijke en praktijkgerichte NLP opleiding

Wil jij als leider, coach, HR-manager of directeur jouw leiderschapsontwikkeling naar een hoger niveau brengen? Onze NLP-opleiding is de meest complete, persoonlijke en praktijkgericht NLP opleiding die voor jou op maat is gemaakt. In ons programma leer je op een ervaringsgerichte wijze NLP toe te passen op jouw eigen vraagstukken. Zo kun je alle kennis die je opdoet direct toepassen in jouw dagelijkse praktijk. Je volgt gedurende een jaar 11 maandelijkse coachdagen, 4 online specialisatiedagen en 4 live dagen. Bovendien krijg je toegang tot de online leeromgeving waar je de theorie kunt nalezen en met oefeningen de opgedane kennis kunt verankeren. Reserveer direct jouw plek! Het deelnemersaantal is beperkt.