NLP Leadership Advanced Course

NLP Leadership Advanced: Het logische vervolg op de NLP Practitioner

Deze opleiding is toegankelijk voor iedere leider die het officiële NLP (Leadership) Practitioner certificaat heeft behaald en hierin zich verder wil bekwamen op een praktijkgerichte manier. Zodat de vraag: “Hoe kun je het geleerde uit de NLP (Leadership) Practitioner nu gaan toepassen in jouw dagelijkse praktijk met jouw team?” elke trainingsdag opnieuw en verder beantwoord wordt.

Inhoud

Ontdek je kracht

Jij hebt de controle. Wij geven jou de tools om weer baas te worden over je eigen leven.

Praktijkgericht

Leer van je medecursisten; iedere case is uniek. Samen inspireren, samen succesvol.

Transformatief

Onze cursussen zorgen voor een radicale verandering in gedrag en mentaliteit.

NLP structuren

NLP is overal. Wij leren jou hoe je de gangbare NLP structuren op iedere situatie in je leven kunt toepassen.

NLP Leadership Advanced Course

transformeer je leven

Let op: dit is niet een cursus waar je ‘zo maar even’ induikt. Wees voorbereid op een aanzienlijke verbetering in je (zakelijke) leven. 

Mireille Verhoef NLP Leadership

Mireille Verhoef

Mireille traint jou in persoonlijk leiderschap met behulp van NLP en Systemisch werken. Ze begeleidt je om de geleerde structuren toe te kunnen passen in de dagelijkse praktijk. Met gegarandeerd succes op het realiseren van doelen en manifesteren van wensen en verlangens! Mits je bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen gedrag en het effect daarvan.

founder & owner NLP Leadership

Gasttrainers

Samen met een team van gasttrainers worden de online en live trainingsdagen aangevuld met professionals die allemaal iets speciaals weten toe te voegen aan dit leiderschapsprogramma.

Kijk bij de verschillende trainingsdagen welke gasttrainer je daarbij kunt verwachten.

Team NLP Leadership

Onze Cursisten

Clara Lagrand

Ik kan deze training en de trainers Mireille en Stephan van harte aanbevelen. Ze hebben met hun Leadership en Advanced mijn leven veranderd. Vanaf het begin heb ik alle NLP tools meegebracht naar mijn werk en toegepast in het stimuleren, motiveren en coachend leidinggeven van mijn teams. Inmiddels is mijn baan meegegroeid en ben ik bedrijfstrainer en coach en heb mijn eigen bedrijf in de wereld gezet, waardoor ik dagelijks de NLP structuren gebruik. Het heeft hen en Waternet veel gebracht door anders naar hetzelfde te leren kijken.

Clara Lagrand

Eigenaar van Clara Lagrand Trainer en Coach / bedrijfstrainer bij Waternet

Ik heb de NLP Leadership in 2010 gedaan en daarna de Advanced Leadership. Hierdoor heb ik mijn bedrijf fors laten groeien en kreeg ik door hoe ik mijn team moest coachen en laten werken als een zelfsturend team. Het fijne gevolg was dat ik daardoor mijn eigen ambitie kon waarmaken, namelijk doorgroeien tot een groot internationaal bedrijf waardoor ik zelf kon reizen.
Ik heb met deze trainingen zowel mijn zakelijke doelen als mijn prive wensen kunnen realiseren. Ik kan deze training dus zeker aanbevelen.

Stefan Slijkerman

Eigenaar van Slijkerman Kalanchoe

 €4999.-

€4.475,- excl. bTW

Wil je meer informatie over de cursus?

Het aantal plekken per cursus is beperkt, neem daarom bij twijfel een alvast vrijblijvend een optie, dan zit je er zeker bij.. De cursussen zijn ingericht middels ‘blended-learning’, dit betekent dat het deels online, deels fysiek is. Meer informatie over het aantal lesdagen, inhoud en locaties vind je middels de link hieronder. 

Klik op de link hieronder om het cursusaanbod in detail door te lezen.