NLP AAN TAFEL

Kijk en luister de komende tijd naar boeiende gasten die plaatsnemen aan de keukentafel bij Mireille voor een inspirerend gesprek over omgaan met VERANDERINGEN en hoe zij zelf leiding nemen aan VERANDERINGEN.

Wil je zelf ook een keer meedoen met zo'n NLP model-leer-gesprek?
Je bent van harte welkom!

het NLP aan Tafel gesprek

In dit gesprek gaan we volgens de NLP methode elke week een nieuwe gast interviewen om zijn of haar strategie te ontleden van omgaan met veranderingen.

Wat gaan we met jou delen:

  • De sleutels voor de MINDSET van moeiteloos leiderschap ;
  • Hoe je LEIDING kunt nemen aan een verandering;
  • Het GEHEIM van gedragsverandering, en tot slot;
  • De GOUDEN TIP voor inspirerende boeken die helpen bij omgaan met veranderingen.

Aan tafel:

Mireille Verhoef

FoundeR & OWNER NLP Leadership

Mireille Verhoef is vanaf 2006 al dagelijks bezig met persoonlijke groei en ontwikkeling. Van zichzelf en daarnaast vooral professioneel van teams en hun leidinggevende. Als ondernemer met veel creativiteit is zij altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering. Leren door Experimenteren is haar lijfspreuk en deze attitude helpt haar elke dag opnieuw het leven te creëren wat zij voor zichzelf in petto heeft.

Met een bijzondere interesse in mensen is zij altijd op zoek naar het geheim van een succesvolle mindset. NLP is immers het model-leren van successen. Dit deed Napoleon Hill al in zijn management boek uit de jaren 30 van de vorige eeuw. Het onderzoeken van de verschilmakers die juist het succes bepalen.

In de NLP aan tafel gesprekken gaat zij aan haar eigen keukentafel op zoek naar deze succesvolle ingrediënten van haar gasten die ook allerlei veranderingen hebben doorgemaakt in hun leven. 

Elke week interviewt Mireille een inspirerende spreker die vertelt over zijn of haar veranderingen. Door middel van het blootleggen van zijn of haar strategie, krijg jij als kijker en luisteraar een goed beeld over een succesvolle manier van omgaan met veranderingen en/of leiding nemen over veranderingen.

Elke week een gast aan de NLP Tafel

De gasten aan tafel zijn zeer divers. Wat zij met elkaar gemeen hebben is een proactieve en positieve levenshouding. Zij kijken naar wat zij zelf kunnen doen aan een situatie en geven daar niemand anders de schuld van. Ook hebben deze mensen met elkaar gemeenschappelijk dat zij van het leven houden en van zichzelf! Tenslotte zijn zij zelf de belangrijkste persoon in hun eigen leven. Ben je nieuwsgierig naar hun verhalen en de overige ingrediënten van hun successen? Kijk en luister dan snel wekelijks naar een nieuwe NLP aan Tafel.

Take your lead