fbpx

Volg een praktijkgerichte NLP training

Wil jij aan de slag met je persoonlijk leiderschap? Volg dan onze praktijkgerichte NLP training waarin je de geleerde structuren direct leert toe te passen in de praktijk. Je kunt kiezen uit twee varianten, namelijk de NLP Leadership Practitioner en de NLP training Leadership Advanced. De officiële NLP Leadership Practitioner training is toegespitst op leiders die zichzelf en hun persoonlijke groei serieus nemen. Het is daardoor de meest complete en praktijkgerichte NLP opleiding voor leiders, coaches, HR-Managers en directeuren van bedrijven en organisaties in Nederland. De Leaderschip Advanced NLP training is het logische vervolg op de hiervoor beschreven variant. Deze training is speciaal bedoeld voor leiders die zich verder willen bekwamen in het toepassen van de NLP tools in hun dagelijkse praktijk. Wil je meer weten over NLP? En wil je graag met mensen kunnen sparren die al een tijd lang het NLP avontuur volgen? Onze online coach ontmoet jou graag in het NLP Café Online. Schrijf je direct in voor de volgende sessie!

Leer omgaan met veranderingen tijdens de NLP training

Welke variant je ook kiest; jouw leiderschapsontwikkeling staat centraal tijdens de NLP training. Ben je bereidt om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen gedrag en het effect daarvan? Dan ben je gegarandeerd van succes om je doelen te realiseren en om je wensen en verlangens te manifesteren. Tijdens een NLP training krijg je inzicht in hoe je jouw mentale obstakels kunt overwinnen, het maken van keuzes en het durven nemen van beslissingen. Het belangrijkste is dat jij verantwoordelijkheid gaat nemen over jouw eigen leven een daarvoor krijg je praktische handvaten aangereikt. Door het creëren van bewustwording door middel van NLP en vanuit de opgedane inzichten tot actie komen, leidt ertoe dat je vanuit een flow kleine eerste stapjes zet. En dat is makkelijker dan je denkt! Benieuwd geworden? Kijk onze afleveringen op YouTube of luister onze podcast!
Nlp training

Verdiepen van je leiderschapsontwikkeling

Heb jij je bekwaamd tot officiële NLP Practitioner? Ben je toe aan nieuwe uitdagende NLP training? De NLP Leadership Advanced training is bedoeld voor diegenen die zeer enthousiast en bevlogen zijn geraakt van de methodiek NLP en dit verder willen toepassen op hun persoonlijke leiderschap. Gedurende een jaar word je verder bewust gemaakt van het effect van jouw eigen communicatie. Hierdoor kun je met grote stappen de gewenste gedragsverandering gaan realiseren. Tijdens deze NLP training leer je dus hoe je het geleerde vast kunt houden in de praktijk. Ook komt er aan bod wat je zelf anders kunt doen om een ander effect te krijgen op je gedrag. Claim direct jouw plek! Het aantal deelnemers is beperkt.