fbpx

Schakel een online NLP coach in

Wil je jouw medewerkers in verbinding brengen met hun innerlijke kracht? Schakel een online NLP coach in of volg één van onze internationaal gecertificeerde NLP trainingen. In alle beroepen waar het om mensen en communicatie gaat, staat de innerlijke beleving in feite centraal. Je bent vaak bezig met aanvoelen wat iemand beweegt. Wat roep ik bij de ander op? Wat wil ik eigenlijk oproepen? Kortom: je wilt een sfeer van vertrouwen en waardering opbouwen. Hiervoor is het nodig om je verplaatsen in de ander en tegelijkertijd jouw eigen doel voor ogen te houden. Bovendien zijn het allemaal elementen van goede en professionele communicatie. Communicatie is namelijk de smeerolie van de organisatie. Vergelijk het met een machine: je moet eerst de machine goed oliën voordat je de onderdelen gaat vervangen. Een online NLP coach reikt jou het juiste gereedschap aan om de mensen waar je mee werkt meer kracht te geven als persoon. Bekijk onze afleveringen op YouTube om een goede indruk te krijgen van onze NLP training.

Ontmoet een online NLP coach

Ben jij een leider die NLP wil toepassen in je dagelijkse praktijk? Onze NLP coach ontmoet je graag in het NLP Café Online. In de maandelijkse Leaderschip Community Call ontknopen wij de vraagstukken die je als leider in de praktijk ervaart. Het NLP Café Online is de ideale setting om te werken aan je leiderschapsontwikkeling en te leren van de verbeterpunten die worden aangereikt tijdens deze bijeenkomst. En wist je dat deze sessies gewoon gratis toegankelijk zijn? Elke eerste woensdagavond van de maand van 20:00 tot en met 21:00 uur wordt er een live omgeving gecreëerd via Zoom. Via deze sessies kun je op een hele gemakkelijke manier kennismaken met onze NLP coach. Zo kun je kennismaken met een heleboel mensen die al een tijd lang meereizen met het hele NLP avontuur. Meld je direct aan voor de volgende sessie en ervaar wat NLP voor jou kan betekenen!

Meld je aan voor de NLP coachdagen

Wil je leren om coachend leiderschap met NLP in de praktijk toe te passen? Meld je dan aan voor de NLP coachdagen waar onze online coach elke maand 1:1 coaching geeft in een kleine groep. De centrale vraag tijdens de coachdagen is: ‘Hoe krijg ik meer vrijheid en geluk?’. Je loopt iedere dag wel tegen dingen aan waar je antwoord op wil hebben. Financiële en mentale vrijheid is niet iets wat je zomaar bereikt. Daarvoor is het vaak nodig om lastig keuzes te maken zodat je meer vrijheid kan creëren in jouw leven. De coachdagen helpen jou om steeds opnieuw de keuze te maken wat wel werkt voor jou. Maandelijks krijg je van onze online coach nieuw inzichten aangereikt waardoor je goed doordachte besluiten kunt nemen over welke actie je gaat ondernemen. Bestel en download direct de Online Coachingsdagen!