Leadership Community Call (LCC)


Door de veranderende situatie als gevolg van Corona zijn wij onze wekelijkse online Leadership Community opgestart. Deze periode vraagt veel persoonlijk leiderschap; dus hoe kun je nu jezelf het beste managen? Hoe blijf je op afstand met elkaar in contact? Hoe stuur jij nu jouw team aan terwijl iederen vanuit huis werkt? Hoe zorg je als nog voor het gezamenlijk halen halen van de successen.


Wat is er nu nodig? Waar loop je tegenaan? Of misschien ervaar jij juist nu alle kansen die het online leren en werken ons biedt. Want deze situatie geeft zowel problemen als kansen.


In alle gevallen nodigen wij jou uit om elke week deel te nemen aan onze Leadership Community Call (LCC) op elke donderdag avond van 20.00 tot 21.00 uur. Dit is een wekelijks moment om in te zoomen op wat er nu bij jou speelt in de praktijk en hoe hierbij NLP kunt gaan toepassen zodat jij de Excellente Communicatie kunt ervaren die je zo zoekt.


Delen is groeien. Dus heb jij handige oplossingen die werken dan nodigen wij jou van harte uit om deel te nemen en jouw kennis hierover te delen. Heb je juist vragen waar je over wilt sparren? Dan nodigen wij jou ook van harte uit. Een online leerplek waar leiders terecht kunnen voor hun vragen en antwoorden.


Elke donderdag avond van 20.00 tot 21.00 uur. De deelname is tot 1 juni in ieder geval gratis.


Schrijf je nu hieronder in voor onze wekelijkse online sessie

NLP Online Leerversnellers:

Uniek in Nederland zijn de online NLP leerversnellers waardoor onze opleidingen blended worden aangeboden.

Dit betekent dat jij vooraf, tijdens en ook achteraf al het lesmateriaal online kunt bekijken.

Dit vergroot het rendement van jouw opleiding met 100%.


Deze online leerversnellers zijn ook nog vooraf of achteraf te koop als complete online NLP training. Zodat je keer op keer de lesstof kunt herhalen, verdiepen en integreren.