Podcast 1:

- Eenzaamheid versus alleen zijn -


"He Mireille ik heb een vraag voor je...." Dit is de start van het gesprek dat wij (Stephan Bereiter & Mireille Verhoef) spontaan voerden, terwijl we nog op de zoom aan het overleggen waren.


Er ontstond een open en persoonlijk gesprek over de thema's die zo actueel zijn nu in deze Corona tijd.


We spraken over eenzaamheid versus alleen zijn. Over omgaan met de veranderingen, vooral als je net als ik behoorlijk extravert bent en dus gericht op allerlei sociale activiteiten. We hadden het over klagen versus voorin de bus zitten. Over waar haal je de voldoening uit als je thuiswerkt en er nu achter komt dat dit vooral ook het samenzijn was met collega's. Dit en nog veel bespreken wij in onze podcast van nog geen 10 minuten.


Een waardevol gesprek vonden wij het dus hebben we besloten dit te gaan delen. Dit is de start van onze podcasts.


Podcast 2:

- Hoe ga je om met de heftige emoties van een ander -


"Ik heb je podcast geluisterd, goh die kwam even aan... Ik had een soortgelijke situatie. Gisteren. Ik ben er al mee aan de slag gegaan voordat ik jullie podcast had beluisterd. En ik moet dit ook even verwerken. En heb het ook even op papier gezet wat jullie zeiden. Bedankt 🙏


Dit is zomaar een spontane reactie op onze 2e podcast.


De coachvraag werd gesteld in onze wekelijkse Leadership Community Call en ging over hoe je kunt reageren op een ander wanneer deze heftige emoties uit naar jou toe?.

Podcast 3:

- Hoe kunnen de NLP structuren jou juist nu in deze Corona tijd helpen? -


Wij zijn gezegend met het NLP virus en dat is ontzettend besmettelijk! Want het geeft richting, handvatten en tools om daar te komen waar jij graag wilt uitkomen.


In deze derde podcast praten Stephan & Mireille over hoe NLP hen helpt in deze tijd en hoe zij al jarenlang ervaren wat de kracht is van de inhoudsloze NLP structuren.


Zo komt het model van de Neurologische niveaus uitgebreid aan bod en het NLP coachmodel. Luister snel de hele podcast om te kijken hoe NLP ook jou kan helpen dat wat je al weet opnieuw te gaan gebruiken.