Live Webinar: Moeiteloos Leiderschap

Jouw bedrijf gaat immers nooit harder groeien door zelf nog harder te werken, tenzij jij de shift maakt naar moeiteloos leiderschap met de focus op jouw eigen groei.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

datum

4 november 2020

Tijd

11:00 - 12:30

OVER HET WEBINAR

In dit webinar vertellen wij jou in anderhalf uur de sleutels van Moeiteloos Leiderschap. Wij helpen jou weer in de lead te komen, besluiten te nemen, in lijn te handelen met jouw focus, zodat je stap voor stap weer verder kan bouwen aan jouw persoonlijke groei. Want je kunt nooit verder komen met jouw bedrijf dan je zelf bent!

Wat gaan we met jou delen:

 

  • De sleutels voor de MINDSET van moeiteloos leiderschap ;

  • Hoe VOORKOM je de grootste fout die bijna elke ondernemende leider maakt;

  • Het GEHEIM van gedragsverandering, en tot slot;

  • De GOUDEN TIP voor moeiteloos contact met anderen

Sprekers

Mireille Verhoef

Co-Founder NLP Leadership

Mireille traint jou in persoonlijk leiderschap met behulp van NLP en Systemisch werken. Ze begeleidt je om de geleerde structuren toe te kunnen passen in de dagelijkse praktijk. Met gegarandeerd succes op het realiseren van doelen en manifesteren van wensen en verlangens! Mits je bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen gedrag en het effect daarvan.

Mireille laat je zien hoe jij jouw mentale obstakels kunt overwinnen, keuzes kan maken en beslissingen te durven nemen. Het belangrijkste is dat jij verantwoordelijkheid gaat nemen over jouw eigen leven en daar biedt Mireille praktische handvaten voor. Met de bedoeling om moeiteloos succesvol en vooral simpelweg gelukkig te zijn.

Door creëren van bewustwording (NLP) en vervolgens met deze inzichten in actie te komen vanuit FLOW met kleine eerst stapjes. En dat is makkelijker dan je denkt! . 

Stephan Bereiter

Stephan Bereiter

Co-founder NLP LEADERSHIP

Vanuit een diepe overtuiging en ervaring dat verandering de enige constante factor in het leven is, gelooft Stephan dat je de verandering beter zelf kan leiden, dan je te laten leiden door de verandering. 

Na zijn studie rechten aan de universiteit van Leiden is hij o.a. uitgebreid en (inter)nationaal gecertificeerd als NLP trainer, team performance coach (TCI), Co-Active Coach (CTI), Systemisch organisatie- en relatie trainer (CRR-Global), in EMDR en in Trauma Healing.

In aanvulling op zijn ruime executive coaching ervaring, is hij de laatste decennia vooral betrokken bij teamperformance programma’s, verandermanagement en leiderschapsontwikkeling zowel in grote als in middelgrote- en familiebedrijven, in binnen- en buitenland. Zijn (inter)nationale ervaring, kennis en passie liggen bij de architectuur en bij de uitvoering van maatwerk programma’s. Hij heeft gedegen kennis van wat er speelt in bedrijven en weet ziel en zakelijkheid met elkaar te verbinden.

NLP Leadership drijft hem om teams in beweging te brengen met actieve en inspirerende programma’s en mensen op het spoor van zichzelf en hun persoonlijke leiderschap te zetten. Organisaties en professionals die met hem werken, ervaren dat het verbinden van mensen met de organisatie waarin zij werkzaam zijn, zijn specifieke aandacht heeft.

Meld je hier aan voor de live webinar 'Moeiteloos leiderschap'

Take your lead